Joey Pedersens på PARI System: pålidelighed

Hvorfor er japanske biler konsekvent slå nordamerikanske brands i den egen baghave? Hvorfor er der en Geyser i Yellowstone National Park en stor turistattraktion? Hvorfor er Maytag Reparatøren altid alene? Ét ord svar på disse 3 spørgsmål: pålidelighed. Folk elsker, hvad de kan regne med. Dette er hjørnestenen i hvordan Joey P-system fungerer. Du kan have alle gimmicks og magic tricks i verden, men hvis folk mister troen på dig, det er næsten tabt for evigt. At blive markeret som upålidelige er ligesom at være selskabsmæssigt konkurs; det vil tage år, før du kan komme ud af sin skygge. Centrale her er at udvikle et system, der vil holde dig ser ansvaret selv i øjeblikke af krise eller backbreaking arbejdsbyrde.
En måde at udvikle en aura af pålidelighed er at bevare sammenhængen i forskellige synlige aspekter af dit job. “Early Bird”-tilgang er en af de bedste måder at blive bemærket fra et perspektiv, og en fantastisk måde at vise en forpligtelse til dit job. Hvis du kan gå på cirka 30 minutter før fleste af personalet kommer i arbejde, så er dette tilføjer til dit billede. Din chef vil føles som de kan sende dig meddelelser om opgaver at gøre tidligt om morgenen inden du ankommer hvis nogensinde der er en nødsituation, og du vil være der til at få det gjort. Vigtigst, (især i dag hvor vi er overbelastet af e-mails), du får en chance for at indhente uden forstyrrelse af nye beskeder, chatbeskeder eller telefonopkald. Der er også “Night Owl” tilgang, men vi vil ikke anbefale det for en række årsager. Der er undertiden stigmatisering når folk tror, at du venter på bare 5 minutter efter alle andre er gået til at forlade; der er, at du er invaderer tid plads, der skal reserveres til din familie; og endelig, få et liv!
Hvis din arbejdsplads har en politik, så du kan arbejde hjemmefra, kun gøre det hvis ensomhed er nødvendig for at fuldføre et bestemt projekt eller opgave. At blive synlig på kontoret er meget vigtigt, siden at blive set som arbejder har et mere varigt indtryk end bare at få et par e-mails i løbet af dagen. Skulle du være uheldig at have til at bære en personsøger, hvilket gør det et punkt til at reagere hurtigt på sider er en mulighed, men det bør ikke ske på bekostning af et møde du kan i øjeblikket være til stede. Folk i disse møder ønsker at føle, at du har deres fulde opmærksomhed, så tager 2 minutter under et møde for at ringe tilbage til nogen kan ikke være den bedste politik. Hvad du kan gøre, er at gøre det til et punkt ikke at lade dagen gå uden i det mindste ringer en person tilbage. Hvis det skal være på din pendler hjem, så er det. Hvad hjælper er at sikre, at ikke kun bør din voicemail angiver, at du er ikke tilgængelig i øjeblikket, men din e-mail. De fleste mennesker vil normalt forsøge en eller anden før personsøgning du, og hvis de ved, der vil få en indikation fra enten om din utilgængelighed, de vil fortsætte med at basere sig på disse opdateringer.
Bør du finde dig selv i en af de mere hektiske job i virksomheden, kan du investere enten tid eller penge til visse værktøjer, der vil hjælpe med at holde dig organiseret, da organisationen er omdrejningspunktet for pålidelighed. Blackberry’s, Palm piloter, Microsoft Outlook-kalender eller den gode gamle mode dagsorden, Sørg for at finde en kilde til at kompilere alle dine ugentlige aktiviteter og daglige opgaver. Hvis du ikke har back-to-back møder, så prøv planlægning dem ca 15 minutter før de faktisk begynder. En anbefalet handling ville være at gennemgå alle dine møder omkring en uge før tid. Alle opgaver, som du ville have til at fuldføre for at være klar til mødet (kunne være læse op på materiale, at udfylde et ben af et projekt, taler et emne med en kollega) skal også planlægges i overensstemmelse hermed for at sikre din beredskab for mødet. Det er ikke nok bare at sørge for at du viser op, men også at du kan levere input og feedback. Med disse foranstaltninger tages konsekvent, bør du have noget problem at bevise, at din chef, du er faktisk pålidelige. Den eneste potentielle hindring i dagens verden, hvor downsizing er så almindelige som de e-mails, så du ved, at der er flere fyringer kommer, skulle håndtere arbejdsbyrden for 2 personer er fælles sted. Husk, hvis du har problemer, så så er de fleste mennesker med hvem du arbejder. Hvis et møde skal udskydes, fordi du har rimeligt konstateret, at arbejdet, der kræves ikke sker rettidigt, end Sørg for, at du lader den ansvarlige ved før tiden. Dette er ikke en dårlig ting, men noget, der skal gøres til gavn for alle. Værre kasse, hvis der skulle være nogle prioriteringer, der skal skubbes til side, derefter sidde ned med din chef til at skubbe nogle andre opgaver eller projekter kan gøres i stedet. Bundlinje, der altid skal vises i kontrol af dit miljø, selv om det nogle gange betyder, at du indrømmer, at der er for meget sker i det. Din pålidelighed vil kun blive forbedret, når du kan dokumentere

12 Replies to “Joey Pedersens på PARI System: pålidelighed”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.