Sikrede kreditkort-forbrugerråd

Uanset om du har ingen kredit eller beskadigede kredit, er sikrede kreditkort et godt redskab til at bygge en god kredithistorie.

Flere måneder siden gemt Tom, medlem af CreditBoards.com, for et kapitel 7 konkurs. Nu er han i gang med at genopbygge sin kredithistorie. Det er en opgave, der ikke er let, men med patient vedholdenhed han ser fremskridt allerede. Dagligt han kontrollerer sin kredit score og ser langsomt forbedring. 1 foruden at korrigere alle fejl, selv de mindste, på sin kredit rapport, bruger han en sikrede kreditkort. 2 dette sikrede kort er et vigtigt redskab i den samlede proces af opbygge eller genopbygge kredit.

Der bør overveje en sikrede kreditkort?

Nogen der har ingen kredithistorie.

Nogen med beskadigede kredithistorie.

Hvad er en sikrede kreditkort?

Sikrede kort er kreditkort åbnede med en indbetaling til en opsparingskonto, pengemarkedet eller indlånsbevis. Mængden af depositum kræves varierer fra kort til kort, men generelt minimumsbeløb vifte fra $250 – $500. Disse midler betragtes som din sikkerhed og vil endda tjene lidt interesse, da de sidder indespærret i en opsparingskonto. Dit kreditmaksimum er bestemt af mængden du indbetaler i opsparingskonto. Nogle gange vil grænsen være for det fulde beløb af sikkerhedsstillelse; andre gange vil det være en procentdel af totalen.

Det er vigtigt at huske på at en sikret card er et kreditkort, ikke et betalingskort. Hvis fuld betalinger ikke er lavet hver måned, debiteres renter på den udestående saldo. Og den långivende institution bruger sikkerhed penge til at betale gæld kun som en sidste udvej. Selv om kortet er sikret, er det stadig muligt at beskadige kredit.

Hvad er fordelene ved en sikrede kreditkort?

Etablering af kredit. Hvis du aldrig har haft et kreditkort, et godt første skridt i udarbejdelsen god kredit søger en sikrede kreditkort. Assisterende Professor i økonomi på Austin Peay State University i Clarksville, TN, Jerry Plummer siger, “en sikret kortet er mest nyttige for den person, der starter ud på deres kredithistorie, da det siger, at personen er villig til at tage det ekstra skridt til at etablere kredit.”

Genskabe kredit. Hvis dit kredithistorie er beskadiget, kan du muligvis kun kvalificere sig til en sikrede kreditkort. Ved hjælp af denne sikrede kort korrekt og inden for den fastsatte parametre vil hjælpe med at genopbygge dit kredit og kvalificere dig til en usikrede kort. Hvis du har haft til at indgive konkursbegæring, men du kan ikke kvalificere sig indtil det er afsluttet.

Forudindstillede grænse kan ikke overskrides. Hvis dårlig vil udgifter vaner blev en del af årsagen til dårlig kredit, så en sikrede kreditkort hjælp holde udgifterne i Ave.

Nyttigt for transaktioner, der kræver et kreditkort. Hoteller og Biludlejning kræver brug af et kreditkort. Hvis du ikke kvalificerer dig til en usikrede kortet, men du gør for et sikret kort, så er du stadig i stand til at gøre transaktionen.

Hvad skal jeg kigge efter eller undgå, når shopping for en sikrede kreditkort?

Gebyrer. Dette er det område, vil du virkelig ønsker at forskning når shopping for en sikrede kreditkort. Nogle kort kommer med gebyrer, der løber ind i hundredvis af dollars, spise væk meget kredit du sikret med opsparingskonto. Professor Plummer siger et kort med ingen gebyr er bedst, men en lille engangs gebyr kan være okay. Årsgebyrerne for attraktive sikrede kort typisk spænder fra $20-$35. Sørg for at holde øje med skjulte gebyrer såsom “registreringsgebyrer” og “setup gebyrer.”

Rente. Bare fordi du har ingen eller dårlige kredit betyder ikke, nødt du til at nøjes med den højeste rente. Rentesatser for attraktive sikrede kort bør ikke overstige 19%. Shoppe rundt og få den mest konkurrencedygtige pris tilgængelige.

Læs med småt. Linda Tucker, direktør for uddannelse for Consumer Credit Counseling Service for Arkansas og Memphis, TN, understreger betydningen af at læse med småt. Dermed vil lade du kender dit nøjagtige forpligtelser til det udstedende selskab: for eksempel den nåde periode, hvad sker der, hvis du ikke gør en fuld betaling, og hvilke gebyrer er knyttet hvis du ikke foretager den fulde betaling. Forstår disse detaljer vil hjælpe Sørg for du ikke yderligere skade dit kredit.

Svigagtige tilbud. Som med usikrede kort skal du holde øje med svigagtige tilbud. Federal Trade Commission giver følgende råd til at beskytte dig selv mod svindel med kreditkort:

Tilbud af let kredit. Ingen kan garantere at få dig kredit. Før der træffes beslutning om at give dig et kreditkort, undersøge legitime kreditgivere din kredit rapport.

Et opkald til en ‘900’ nummer til et kreditkort. Du betaler for opkald med præfikset ‘900’– og du kan aldrig få et kreditkort.

Kreditkort, der tilbydes af “kredit reparation” selskaber eller “kredit klinikker.” Disse virksomheder kan også tilbyde at rydde op i din kredithistorie for et gebyr. Men du kan rette ægte fejl eller forældede oplysninger dig selv ved at kontakte kredit-bureauer direkte. Husk, at kun tid og god kredit vaner vil gendanne din kreditværdighed.

Hvornår kan jeg kvalificere sig til en usikret kreditkort?

Det kan tage flere måneder for at se en forbedring i din kredithistorie. Bankrate siger, det er en god indikator for, når du begynde at modtage flyers i mail for usikrede kort, at dit kredit forbedringen. Men det er en god idé at fortsætte med at tage tingene langsomt. Ved hjælp af en sikret kort vil hjælpe dig lære sunde vaner, så når du får en usikret kreditkort du forblive i kontrol over dit forbrug og kredit.

Hvor kan jeg finde en sikrede kreditkort?

De fleste virksomheder reklamere ikke sikrede kort. Men du kan besøge afsnittet kortet rapporter for at finde ud af hvor og hvordan man anvender. Klik på linket med titlen “Kort for forbrugerne med dårlig eller ingen kredit”.

Andre tips

Tom anbefaler stikning med kun én eller to kort og holde udgifterne på et minimum. Målet er at betale kortet ud hver måned.

Tucker understreger betydningen af betaler det skyldige hver måned; ellers sent gebyrer kan opkræves, rentesatser rejst, privilegier mistet, og kredit historie negativt påvirket.

Kontroller, at du får et kreditkort i modsætning til en gas eller et stormagasin kort.

Sørg for en velrenommeret bank eller kreditforening, selv et lokale valg, udstedelse af kortet. Og må ikke automatisk antage en bank udsteder kortet.

Ikke alle udstedere rapport til de tre store kredit agenturer (Experian, Equifax, og TransUnion). Det er vigtigt at få en kort, der rapporterer til alle tre agenturer; ellers vil du spilde din tid. Heldigvis, sikrede kort normalt rapportere til kredit agenturer ligesom usikrede kort (du bør kontrollere dette før du anvender).

Hvis du har indgivet konkursbegæring, skal du vente, indtil det er afsluttet før kvalificere sig til en sikret kort.

Få en, kun hvis du ikke kan få kredit, da du har ingen kredit record; eller hvis du har dårlig kredit. Plummer siger, “mange virksomheder ikke vil selv tælle dem som kredit, såsom bil F & jeg (finans og forsikring) mennesker, selv om de ikke vil indrømme det.” Så hvis du ikke virkelig har brug for en sikret kort, du vil gøre mere skade end gavn.

Endelig, uanset hvilken situation du befinder dig i, ingen kredit eller dårlig kredit, den bedste måde at opbygge gode kredit er at oprette et budget og derefter holde sig til det.

1 du kan betale medlemsbidrag til en af de tre kredit-bureauer – Experian, TransUnion, og Equifax-at kunne kontrollere din kredit score online dagligt. Besøg vores kreditoplysninger sektion for flere detaljer. Tom anbefaler køb Microsoft Money 2004, som kommer med en one-års medlemskab til Experian (værdi af $99,00).

2 for at finde ud af mere om korrektion af fejl på din kredit rapport, Læs vores artikel hvordan man korrekt blandet eller Split kreditrapporter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.