At vælge den bedste livsforsikring mulighed for dig

Livsforsikring i bliver mere og mere populært med mange mennesker nu indser vigtigheden og fordelene ved en god livsforsikring. Der er to hovedtyper af populære livsforsikring, som begge tilbyder en række uvurderlige fordele for forbrugerne.

Niveau tidsbegrænset livsforsikring

Niveau tidsbegrænset livsforsikring er den mest populære form for livsforsikring med forbrugerne, og dette kan være fordi det er også den billigste form for forsikring. Med niveau sigt forsikring, kan du og din familie nyde fred i sindet til en overkommelig pris. Hvis du dør i løbet af denne forsikringspolice, vil din familie modtage et engangsbeløb, som kan bidrage til at dække en række omkostninger samt yde en vis grad af økonomisk sikkerhed på hvad vil uundgåeligt være en vanskelig tid. Penge kunne bistå med omkostninger såsom:

Afdrag

Begravelsesomkostninger

Uddannelse omkostninger for børn

Daglige living

En af grundene til dette niveau tidsbegrænset livsforsikring er en fair lidt billigere end andre livsforsikring er fordi forsikringsselskabet kun har til at foretage en betaling, hvis den forsikrede part passerer væk, og selv da den forsikrede part har til at dø i løbet af politikken for pårørende (eller den navngivne støttemodtager) at være berettiget til en udbetaling. En af de gode ting ved niveauer sigt forsikring er at du kan drage fordel af dækning for blot et par pounds hver uge, og da betalingerne, der forbliver den samme i hele varigheden af politikken, du behøver aldrig at bekymre sig om stigende udbetalinger.

Grunden til hvorfor en niveau sigt forsikring kaldes så er fordi tilbagebetalingen forblive niveau i løbet af politikken, så du vil aldrig behøver at bekymre sig om omkostningerne ved din politik stiger. Politik er også overtaget en tidsbegrænset, som kommer «sigt» del af politikken i. Dette betyder at du kan nyde nem budgettering og lave omkostninger tilbagebetalinger, og du ved præcis hvor længe du vil foretage betaling. På negativsiden, når politikken udløber vil du ikke kunne få nogen penge og politik vil blive annulleret, så skal du derefter kigge på tager ud alternative livsforsikring dækker.

Den gennemsnitlige sigt af en niveau sigt livsforsikring – er medmindre andet er angivet – femten år. Der er en række faktorer, der bidrager til udgifterne til politikken, som om du går til de mest grundlæggende pakke, eller om du medtager en bolt-on som kritisk sygdom dækning, om du er en ryger, din generelle sundhed og udtrykket over som du tager pol isnende ud.

Hele livsforsikring

I modsætning til niveau tidsbegrænset livsforsikring tilbyder hele livet dække en garanteret udbetaling, som mange mennesker gør det bedre værdi for pengene i det lange løb. Selv om afdrag på denne form for dækning er dyrere end niveau sigt forsikring, forsikringsselskabet vil gøre betale når forsikret part passerer væk, så de højere månedlige betalinger vil garantere en udbetaling på et tidspunkt.

Der er en række forskellige typer af hele livsforsikringer, og forbrugerne kan vælge den, der passer bedst til deres behov og deres budget. Som med andre forsikringer, du kan skræddersy din hele livsforsikring dækning til at omfatte yderligere dækning som kritisk sygdom forsikring. Variationer over hele livsforsikring dækning omfatter:

Non-profit UK hele livsforsikring politikker: Dette er den enkleste form for hele livet dækning, og gør det muligt at nyde bekvemmeligheden i niveau betalinger via sigt af politikken, indtil du dør. Ved død, din familie har modtaget en udbetaling og politikken bliver ugyldig. Hvis du ønsker at betale lidt ekstra, du kan tegne en politik, der er fastsat en bestemt sigt, hvilket betyder, at du vil kun foretage betalinger for et bestemt beløb af tid, men din familie vil stadig modtage en udbetaling, når du dør.

Med profit UK hele livsforsikring: Dette er et cover og type bedriftsinvesteringsordningen, hvor dine månedlige betalinger er delt mellem din dækning præmier og investeringer side af deres politik. Du vil nyde en garanteret sikker sum, og du kan opleve, at dit forsikringsselskab tilføjer skønsmæssige bonusser.

Lave omkostninger hele livsforsikring: en af de billigste former for hele livet cover, denne type politik har en faldende plan på sigt, og politikken er kombineret med et overskud fond. Som bonus er tilføjet til profit side af politikken, falder politik sigt. Dette giver en omkostningseffektiv løsning for dem, der ønsker at nyde fordelene ved hele livsforsikring dækning uden at skulle foretage høj månedlige betalinger.

Unitised UK hele livsforsikring: når du køber denne type af hele livet dækning, du vil også investere i with-profit enheder. Det betyder at når forsikringsselskabet foretager en udbetaling, det beløb, der er tildelt bliver afhængig af værdien af enhederne i forhold til værdien af den død fordelen (udbetalingen vil være baseret på hvad der er den højeste værdi). Hver måned enheder er annulleret for at øge død fordel dækning, med anmeldelser foretaget fra tid til anden for at sikre passende niveauer af død fordel dække.

Resumé

Både niveau sigt forsikring og hele livet politikker tilbyde værdifulde fred i sindet til forsikringstagere. Omkostningerne ved denne type af livet dækning er en lille pris at betale for fred i sindet, der kommer med at være beskyttet, og du kan øge denne fred i sindet ved at tilføje ekstramateriale såsom kritisk sygdom til deres politik for bare en lille ekstra gebyr.

Som en nation gerne vi forsikre næsten alt, hvad vi kan… vores biler, vores hjem, vores ejendele, vores kæledyr, og selv vores kredit tilbagebetalinger. Derfor giver det mening, at vi bør sikre det vigtigste af alt – vores liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.